Iveco înnoieşte gama de vehicule comerciale grele prin lansarea gamei T-Way, dedicată transportului în carieră și pe șantier, chiar și în condiții dificile. T-Way este moștenitorul Trakker, echipat cu noua transmisie automată Hi-Tronix cu 12 sau 16 trepte, cu funcții dedicate conducerii off-road.

Modelul este dotat cu un sistem de suspensie spate de mare capacitate cu punți tandem şi frâne disc noi pe față și spate, iar masa proprie oferită este mai mică. De asemenea, faţă de generația anterioară, T-Way are o nouă cabină.
Noul model este propulsat de motorul Cursor de 13 litri, care atinge o putere de 510 CP (cu 10 CP mai mult decât Trekker) sau de Cursor de 9 litri, pentru versiunile mai ușoare. Noua transmisie automată Hi-Tronix oferă noi funcții pentru mobilitatea off-road.
Iveco T-Way poate fi echipat și cu transmisie hidrostatică Hi-Traction, activată automat până la o viteză de 25 km / h, pentru a asigura, dacă este necesar, o tracțiune mai mare pe roțile din față, oferind avantaje importante în ceea ce privește consumul în comparație cu soluția cu tracțiune integrală, mai ales atunci când circulă pe şosea.

Serviciile digitale și de conectivitate sunt prezente și pe gama off-road, cu aceleași avantaje în planul confortului și eficienței în operare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare