Apare o nouă consolidare în lumea transportului de containere: Be-Trans, cu sediul în Geel, a fost preluată de Jost Group. Conducerea companiei, condusă de fondatorul Bert Vranckx, va rămâne în funcție, la fel ca întregul personal.

Be-Trans este specializată în transportul internațional de containere maritime din 1998. În cadrul Grupului Jost, această activitate completează o divizie creată în 2012 odată cu achiziția De Bock, consolidată prin preluarea CP Ships Logistics câteva luni mai târziu și a transportatorului Anné-Louagie în vara lui 2021. Cu Be-Trans, Jost îşi întărește flota cu 200 de autotractoare și 350 de remorci portcontainere, precum și cu remorci cu platformă.

Jost preia, de asemenea, o locație bine situată între Anvers și Liège. Be-Logistics operează un depozit de 9.700 m2 de-a lungul E313 și oferă servicii de depozitare, transbordare, umplere/golire și fumigație a containerelor. Cifra de afaceri totală a Be-Trans și Be-Logistics se ridică la 50 de milioane de euro în 2020.

Ca la orice achiziţie sănătoasă, Jost a anunțat că întreaga companie va fi integrată, cu toată infrastructura ei (vehicule, birouri și depozite) și tot personalul, inclusiv managementul actual. „Doresc să subliniez valoarea membrilor existenți ai echipei și importanța acestora pentru continuitatea și dezvoltarea operațiunilor. Acestea sunt abilități pe care Jost va continua să le aprecieze”, spune Roland Jost. Be-Trans este, de asemenea, prima companie a grupului care folosește combinații ecologice.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut