Prin achiziția companiei de roboți mobili autonomi arculus, Jungheinrich continuă implementarea strategiei 2025+.

Automatizarea este cheia creșterii viitoare a Jungheinrich. În lumina acestui fapt, în ultimul trimestru al lui 2021, grupul a achiziționat arculus GmbH, o companie de tehnologie cu sediul în München care operează în sectorul roboților mobili autonomi (AMR). arculus se concentrează pe roboți mobili autonomi, platforme de producție modulare și soluții software pentru automatizarea mobilă și are o echipă experimentată de specialiști hardware și software la unitățile sale din Germania. Printre clienții arculus se numără mulți producători cunoscuți de mașini și companii industriale din diverse sectoare.

Prin achiziționarea arculus, Jungheinrich își extinde portofoliul existent de sisteme de automatizare cu soluții software și hardware din sectorul roboților mobili autonomi în creștere rapidă. Cu sistemul de management software al arculus, care a primit recunoașterea IFOY Award 2021, flotele AMR și AGV ale tuturor producătorilor pot fi operate cu interfața VDA 5050.

Lars Brzoska, CEO al Jungheinrich AG, explică beneficiile: „Odată cu achiziția arculus, am reușit să ne extindem considerabil expertiza în domeniul automatizării. Domeniile importante ale AMR, cum ar fi alegerea comenzilor, vor continua să crească prin comerțul electronic în continuă expansiune. Cu echipa arculus, putem obține o creștere puternică și ne putem conecta la piețe viitoare importante în logistica automată a depozitelor. Împreună deschidem un nou capitol în istoria depozitului viitorului.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut