Jungheinrich își extinde capacitățile de producție cu o nouă fabrică în Chomutov, Republica Cehă. Din 2023, producția de stivuitoare cu catarg retractabil se va desfășura pe aproximativ 37.000 m2. Construcția este programată să înceapă în 2022, iar bugetul proiectului este de aproximativ 60 de milioane de euro. Peste 350 de noi locuri de muncă vor fi create în noua locaţie.

Jungheinrich își extinde rețeaua de producție cu scopul de a satisface creșterea susținută și puternică a cererii pentru utilajele sale în viitor. Motivul alegerii locației Chomutov este aşezarea sa în centrul Europei și conexiunea logistică excelentă. Noua fabrică este un element cheie în atingerea obiectivelor strategiei 2025+ și contribuie la creșterea eficienței și a profitabilității. „Cererea pentru utilaje Jungheinrich este în continuă creștere, iar capacitățile noastre de producție trebuie să crească în consecință. La Chomutov se construieşte a unsprezecea fabrică Jungheinrich și una dintre cele mai moderne unități de producție din lume. Așa creștem sustenabil și profitabil pe termen lung”, a declarat Sabine Neuss, Chief Technology Officer la Jungheinrich AG.

Producția actuală de stivuitoare cu catarg retractabil de la uzina Jungheinrich din Norderstedt va fi relocată treptat, din 2023, la Chomutov. Capacitățile eliberate în Norderstedt vor fi folosite pentru a permite o creștere suplimentară. Jungheinrich își va extinde portofoliul de producție la locația de la Norderstedt și va adăuga părți din selectoarele de comenzi verticale, care sunt utilizate în principal în sectorul comerțului electronic în continuă creștere.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut