Jungheinrich a deschis un nou centru de dezvoltare software și hardware în capitala croată Zagreb. Cu „Jungheinrich Business Services Croatia”, specialistul în intralogistică își extinde în continuare expertiza în domeniile digitalizării și automatizării și satisface cererea în creștere pentru produsele sale digitale.

Jungheinrich lucrează intens la megatendințele de digitalizare și automatizare în intralogistică, deschizând acum un nou hub de dezvoltare în acest scop. La noua locație din Zagreb, experții IT dezvoltă software și hardware pentru tot ceea ce are de-a face cu roboții mobili, tehnologia de control și sistemele de stocare automate, cu scopul de a proiecta soluții orientate spre viitor pentru provocările Industriei 4.0. Produsele digitale precum sistemul Jungheinrich Warehouse Management și sistemul de management al flotei vor fi dezvoltate și optimizate în continuare aici.

Înființarea centrului este un element important pentru Jungheinrich pentru a continua să crească în domeniile produselor digitale și soluțiilor de automatizare. Markus Skof, Vicepreședinte Technics Digital Products, Jungheinrich Systemsolutions a declarat: „În calitate de hotspot academic și tehnic, Zagreb este locația ideală pentru obiectivul nostru.” Pe lângă câteva universități, capitala are și alte colegii care produc talente și profesioniști. Este exact ceea ce Jungheinrich vrea să câștige pentru hub-ul său de dezvoltare, care urmează să fie extins continuu în următorii ani. Compania intenționează să tripleze numărul de angajați locali până în 2025. Managerul de lucrări Helena Vojnovic se bazează, de asemenea, pe avantajele noii lumi de lucru și pe o mentalitate agilă. Asta creează un mediu de lucru care încurajează creativitatea și face posibilă inovația. Dezvoltatorilor li se oferă, de asemenea, concepte moderne de birou și flexibilitate, cu opțiuni de lucru la domiciliu.

În același timp, Jungheinrich își extinde rețeaua internațională existentă pentru dezvoltare digitală. Pe lângă Zagreb, compania este concentrată pe metropolele europene Hamburg, München, Madrid și Graz. Pentru a crea sinergii valoroase, echipa croată lucrează îndeaproape cu experți din alte locații de dezvoltare software Jungheinrich, în special cu cei din Graz.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare