Noua semiremorcă Kögel Mega Lightplus acoperă o gamă largă de aplicații, deoarece oferă  volumul și sarcina utilă crescute, cu o selecție largă de opțiuni şi o greutate redusă. În echiparea de bază, noua semiremorcă are doar 5.400 kg și, prin urmare, este cu aproximativ 700 kg mai ușoară decât Mega standard, datorită unei construcții ușoare. Cu unele echipamente speciale, cum ar fi anvelopele ușoare, jantele din aluminiu și rezervoare de aer din aluminiu, greutatea poate fi redusă cu încă 200 kg.

Reducerea greutății este obținută şi prin folosirea unui șasiu din oțel cu granulație fină, de înaltă calitate şi a elementelor transversale noi, care distribuie uniform sarcina pe suprafață. În plus, semiremorca prezintă un profil lateral exterior îmbunătățit și o caroserie nouă. În versiunea de bază, peretele frontal este fabricat din aluminiu, inclusiv stâlpii şi uşile din spate. Până la trei paleți de tip cușcă pot fi stivuiți unul peste altul, datorită înălțimii interne de 3 metri. O reducere suplimentară a greutăţii vine şi de la nervurile acoperișului.

Mega Light Plus este disponibilă și cu o suprastructură ranforsată Strong&Go, care respectă standardul de stabilitate DIN EN 12642 Code XL. Opțional este și sistemul de securizare a încărcăturii, care poate fi implementat prin utilizarea unei chingi sudate pe lateralele prelatei.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare