Vehiculele electrice Karsan continuă să cucerească orașele europene. Efectuând primele livrări de vehicule electrice către Bulgaria, Karsan continuă să fie alegerea de transport a orașelor.

Continuând să investească într-un mod ecologic în transportul public, cu flota sa de peste 100 de autobuze electrice, Bulgaria a ales Karsan e-JEST ca primul său vehicul electric de dimensiuni mici (microbuz). Karsan a livrat patru e-JEST municipiului Dobrich, un model care atrage atenția prin design și performanță şi care vine în completarea vehiculelor diesel şi GNC deja exportate în Bulgaria de Karsan.

Dovedind manevrabilitate ridicată şi confort de neegalat pentru pasageri, e-JEST poate fi preferat cu un motor electric de producţie BMW care oferă o putere de 184 CP şi un cuplu de 290 Nm sau cu baterii BMW de 44 si 88 kWh. Oferind o autonomie de până la 210 km, autobuzul mic, de 6 metri, arată cele mai bune performanțe din clasa sa, iar datorită sistemului de frânare regenerativă care asigură recuperarea energiei, bateriile sale se pot încărca singure cu o rată de 25%. Modelul este echipat cu un ecran tactil multimedia de 10,1 inch, grup de instrumente complet digital, pornire fără cheie, ieșiri USB și oferă opțional o infrastructură compatibilă WI-FI.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare