Damera, o subsidiară a Mississauga Bus Group, a devenit distribuitorul autorizat al Karsan în Canada. Potrivit Lojiport, Damera, care are o rețea extinsă în Canada, a început să ofere servicii de vânzare și post-vânzare ale produselor Karsan.

„Pentru a fi prezenţi la nivel global în America de Nord, în conformitate cu strategia noastră, am semnat un contract de distribuție cu compania Damera. Imediat după semnare, în august 2021, am livrat către Damera vehiculul nostru e-JEST, pe care l-am expus la ACT, cel mai important târg de tehnologii de transport din SUA. Ne propunem să aducem gama noastră de produse electrice pe piața nord-americană în perioada următoare și ne continuăm eforturile în această direcție cu viteză maximă”, a declarat CEO Karsan, Okan Baş. Referindu-se la celelalte acţiuni ale Karsan pe piața nord-americană, acesta a spus: „Am trimis vehiculul autonom e-ATAK, un alt membru al familiei noastre de vehicule electrice, la Universitatea de Stat din Michigan, SUA, pentru a lucra în campusuri. Autonomous e-ATAK, care a fost testat deja pe o rută, are scopul de a transporta în curând studenți, lectori și alţi angajaţi în campus. În ultimele săptămâni s-au desfășurat primele teste cu studenții și am primit reacții pozitive. Suntem mândri să oferim experiența vehiculului fără șofer Karsan în condiții reale de trafic la celălalt capăt al lumii.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare