Oyak Renault a semnat un acord pe 5 ani cu Karsan pentru producția de Megane Sedan, începând cu sfârșitul lui 2022. Investițiile necesare pentru începerea producției sunt planificate să fie finalizate într-un an jumătate, suma planificată pentru producția care urmează să fie realizată la Karsan fiind de 21,2 milioane de euro, iar capacitatea anuală de 55.000 de unități.

Prin proiectul menționat, se urmărește transferul producției existente de Megane Sedan către Karsan, pentru a face loc vehiculelor de nouă generație în capacitatea fabricii Oyak Renault.

În timp ce Karsan va fi responsabil pentru producția și asamblarea vehiculului, Oyak Renault va continua să producă părți ale caroseriei. În același timp, Oyak Renault va continua să fie responsabil pentru calitatea vehiculelor finite și pentru relațiile cu furnizorii de piese. În cadrul cooperării, se preconizează că Megane Sedan va fi produs de Karsan timp de 5 ani, iar rețeaua actuală de vânzare a vehiculului va continua neschimbată. „Oyak Renault va avea o contribuţie semnificativă la economia turcească și va aduce o perspectivă diferită sectorului cu acest proiect pe care îl vom implementa împreună cu Karsan“, a spus Antoine Aoun, directorul general Oyak Renault.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare