Producătorul de remorci Kässbohrer tocmai a finalizat extinderea depozitului său de piese din Goch, Germania. Acest lucru este de așteptat să îmbunătățească eficiența serviciului post-vânzare.

Noul depozit, situat în unitatea de producţie și finalizat în decembrie 2021, se întinde acum pe o suprafață de 2.160 m2 și poate stoca circa 156.000 de piese de schimb. Cu o echipă de șapte persoane, el deservește clienții Kässbohrer din Benelux, Scandinavia, Marea Britanie și partea de nord a Europei Centrale.

Pe lângă Goch, Kässbohrer operează o altă rețea de depozite în Ulm (Germania) pentru clienții din Europa Centrală, de Vest și de Sud, în Lyon (Franța) pentru clienții din Europa și Marea Mediterană și în Adapazari (Turcia) pentru clienții din peste 55 de țări.

Kässbohrer își integrează baza de date cuprinzătoare SAP în activitățile sale, oferind o disponibilitate rapidă de 90-95% de piese de schimb din stoc și livrare în 24 de ore, inclusiv piese originale provenite din sisteme și de la furnizori de top.

Unitatea de producție a Kässbohrer din Goch, care găzduiește depozitul extins de piese de schimb, este una dintre cele două unități de producție din Germania. Situl Goch are o suprafață totală de 108.000 m2. Locația servește ca hub pentru Europa de Nord, ca centru post-vânzare și distribuție pentru regiunea Renania de Nord-Westfalia și ca depozit de piese de schimb. La Goch, Kässbohrer deține și un service de producător.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare