După lansarea serviciului în Slovacia și Cehia anul trecut, retailerul german Kaufland intenționează să lanseze piețe online în Polonia și Austria până la sfârșitul verii.

Kaufland intenționează să faciliteze vânzările online în Polonia pentru retailerii mari și mici prin intermediul marketplace-ului Kaufland.pl. Compania operează în jur de 245 de puncte de vânzare cu amănuntul de produse alimentare în țară. Recent, piața poloneză de retail online a înregistrat rate de creștere de peste 10%, potrivit retailerului.

Între timp, intrarea în Austria va fi primul pas făcut de Kaufland într-o țară în care nu are o prezență concretă, în ciuda cunoașterii mărcii de peste 40%.

Compania intenționează să valorifice prezența limitată a furnizorilor locali de piață online din țară, oferind o gamă similară de produse, scrie European Supermarket Magazine. „Marketplace-ul Kaufland a avut un început foarte bun în Europa. În Slovacia și Republica Cehă, suntem deja una dintre cele mai mari piețe online, cu feedback pozitiv de la dealeri și clienți. În consecință, extinderea în țări suplimentare este următorul pas mare și logic pentru noi în acest an. Suntem încântați că acum putem face piața noastră accesibilă pentru milioane de oameni din Polonia și Austria și că şi comercianții noștri își pot extinde în continuare prezența în Europa”, spune Gerald Schönbucher, CEO al Kaufland e-commerce.

Kaufland Global Marketplace a dezvoltat o „soluție all-in-one” care permite comercianților cu amănuntul online să vândă la nivel național și internațional pe piața Kaufland, prin finalizarea unui proces simplu de înregistrare. De asemenea, oferă retailerilor infrastructura pentru a se dezvolta ca jucător global rapid și fără dezvoltarea îndelungată a resurselor lor.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut