Sute de locuri de muncă din Marea Britanie sunt în pericol după ce Kellogg’s a venit cu propunerea de a închide una dintre principalele sale fabrici, din Trafford Park, Greater Manchester, la sfârșitul lui 2026.

Producătorul de cereale (fulgi de porumb, Rice Krispies, Coco Pops), Kellogg’s, a declarat, potrivit Grocerygazette.co.uk, că decizia a fost luată după ce compania a concluzionat că nu vede un „viitor pe termen lung” pentru unitatea respectivă. „Știm că generații de familii au lucrat la fabrica din Trafford Park, iar propunerea noastră nu are nimic de-a face cu dăruirea oamenilor de acolo. Cu toate acestea, locaţia deschisă în 1938 este amenajată într-un mod care a avut sens atunci, cu mâncare care se deplasează în sus și în jos șase etaje. Mai mult, folosim doar jumătate din spațiu, iar investiția necesară pentru întreținerea fabricii în următorii ani nu este viabilă. De aceea, nu putem vedea un viitor pe termen lung pentru fabrica din Trafford Park”, a declarat directorul general al Kellogg’s UK, Chris Silcock.

Producătorul a iniţiat o consultare cu cei 360 de lucrători posibil afectați. „Vom acorda timpul necesar pentru a discuta propunerile cu reprezentanții lor și le vom arăta cum îi vom sprijini în mod corect în cazul în care se va întâmpla această schimbare”, a punctat Chris Silcock.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut