Meritor, lider global în soluții de acționare și mobilitate pentru industria auto, încredințează Knapp automatizarea aprovizionării unităţii de producţie din Lindesberg, Suedia. Soluția, constând într-un depozit high-bay, cu sistem de macarale stacker, oferă Meritor mai multă flexibilitate pentru a-și aproviziona staţiile de lucru.

Knapp furnizează hardware-ul și software-ul pentru soluția de automatizare a producătorului Meritor. Gian Luca Albert, Director General Operations Europe, explică: „După o fază lungă de evaluare, am ales Knapp deoarece oferă cea mai bună soluție tehnică pentru cerințele noastre, care poate fi integrată și în clădirea noastră existentă și în așteptările noastre bugetare. Soluția este extrem de flexibilă în ceea ce privește cererea viitoare și fluctuațiile mixului de cantități.”

Filiala Knapp din Suedia a susținut deja Meritor cu servicii pentru proiectele anterioare. Odată cu noua comandă, cele două companii își aprofundează cooperarea. Soluția de automatizare din Lindesberg este programată să intre în funcțiune în august 2022. „Suntem mândri că lucrăm cu Meritor. Istoria companiei este una a inovației și a eforturilor constante de dezvoltare. Suntem bucuroși să sprijinim pe Meritor în acest sens. Proiectul este foarte special pentru noi. Oferim o soluție de ultimă generație care reflectă oferta amplă a Knapp pentru industria de producție”, spune Mikael Holmqvist, Managing Director Knapp AB.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare