Knorr-Bremse a primit din nou, de la cel mai mare producător ceh de vehicule, Škoda Transportation, comenzi de componente pentru echiparea tramvaielor și a trenurilor utilizate în principal în Republica Cehă. „Parteneriatul foarte bun dintre Knorr-Bremse și Škoda Transportation a fost pus la încercare de restricțiile de călătorie cauzate de Covid. Acum suntem din nou capabili să le furnizăm clienților cehi sistemele noastre fiabile de frânare”, spune Peter Radina, membru al consiliului de administrație al Knorr-Bremse Systems și responsabil pentru Knorr-Bremse Austria.

Cinci tramvaie noi cu podea joasă pentru Brno vor fi echipate cu un sistem de frânare hidraulică de la Knorr-Bremse. Contractul include o opțiune pentru alte 35 de vehicule suplimentare. În plus, Knorr-Bremse a primit comanda de a echipa 19 trenuri electrice cu o capacitate de 160 de locuri fiecare şi 29 de trenuri electrice cu o capacitate de 240 de locuri fiecare, cu opțiunea altor 31 de trenuri suplimentare din această serie. Pentru toate vehiculele, Knorr-Bremse furnizează sistemele de alimentare cu aer, sistemele de frânare pneumatică, inclusiv frânele pentru șine magnetice, dezvoltate și produse în Mödling, precum și sistemele de șlefuire fabricate tot în Mödling.

Toate proiectele sunt realizate pe baza unor acorduri standardizate. „Avantajul pentru noi și pentru clienți este reducerea costurilor de inginerie și timpii de livrare mai scurți. Sperăm să primim şi alte comenzi de pe piața în creștere din Europa Centrală și de Est”, spune Manfred Reisner, Director General al Knorr-Bremse din Mödling, privind viitorul cu optimism.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare