Kombiverkehr KG oferă expeditorilor de marfă o nouă legătură intermodală între Germania și Austria. De la începutul acestei săptămâni, trenurile circulă în trafic direct între terminalele München-Riem și Wels CTT. Cu trei plecări pe săptămână, acum este posibilă trimiterea mărfurilor şi către Ungaria, Grecia și Turcia.

Termenul limită pentru încărcarea containerelor, cisternelor și a corpurilor mobile în Munchen este lunea, miercurea și vinerea, la ora 19:50, iar în direcția opusă, din Wels, în zilele de marți și joi la 17:45 și sâmbătă la ora 15:00. Trenurile ajung peste noapte la terminalele de destinație, astfel încât unitățile de încărcare să poată fi ridicate dimineața devreme și livrate destinatarului. Pe unitate de încărcare de 25 de tone, se economisesc astfel 280 kg de CO2, în comparație cu traficul rutier continuu. Aceasta corespunde unei economii de peste 75%. „Oricine se bazează pe transportul feroviar ca expeditor de marfă, se concentrează automat pe protecția climei. În traficul austriac, expeditorii de mărfuri nu numai că transportă în mod deosebit durabil pe conexiunile existente către și de la Duisburg, Neuss și Ludwigshafen, ci, recent, și către și dinspre sudul Germaniei. Iar cu numeroasele noastre conexiuni gateway, economiile pe distanțe lungi cresc de multe ori“, spune Alexander Ochs, Managing Director al furnizorului intermodal.

München-Riem și Wels CTT funcționează nu numai ca terminale regionale, ci și ca noduri pentru transporturi ulterioare. În Germania, Köln-Eifeltor și Leipzig-Wahren pot fi, de asemenea, accesate. În Austria, Wels este hub-ul pentru transporturile către și de la Viena, Bludenz, Graz, Hall din Tirol, Linz, St. Michael, Villach și Wolfurt, precum și către/de la Sindos, în Grecia. Există, de asemenea, o legătură internațională în Wels la/de la Budapesta. Apoi, şi Halkali, lângă Istanbul, este conectat pe calea ferată. Kombiverkehr oferă tot traficul de expediere într-o procedură de ghișeu unic.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare