Krone își echipează remorcile cu un cod QR care facilitează diverse procese, inclusiv utilizarea foilor de parcurs electronice. Primul transportator care a integrat sistemul este LKW Walter.

După cum relatează Transportmedia.be, interesul companiei austriece pentru sistemul dezvoltat de Krone este evident, deoarece nu gestionează camioane. Datele despre mărfurile transportate în semiremorci pot fi accesate acum prin intermediul unui cod QR aplicat în față. Această nouă funcție este integrată în Smart Assistant-ul Krone și oferă, de asemenea, acces la datele tehnice ale remorcii. LKW Walter îl folosește și pentru propria aplicație de șofer. „Datorită acestei inovații, subcontractanții noștri vor economisi timp și bani și vor simplifica sarcinile administrative pentru șoferii lor. În plus, vom elimina milioane de pagini de hârtie, ceea ce este, de asemenea, favorabil pentru mediu”, explică Michael Gschwandtner, șeful Digital Business la LKW Walter.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut