Producătorul german de semiremorci Krone își comercializează propria gamă de anvelope de unsprezece ani. Această gamă a fost acum reînnoită odată cu sosirea unei noi generații, numită Krone Trusted Tire Comfort.

Această nouă anvelopă pentru remorci are o capacitate de încărcare de 5 tone. Anvelopa are o bandă de rulare mai largă și un rating B pentru rezistență la rulare. Krone a anunțat, de asemenea, că modelul KT231 are o distanță de frânare mai scurtă și o durată de viață mai lungă, cu o adâncime a benzii de rulare de 18 mm. În cele din urmă, Krone susține că anvelopa KT231 costă cu până la 35% mai puțin decât o anvelopă comparabilă de la o marcă de top. Anvelopele Krone introduse în 2012 au avut, printre altele, o rată de reclamații excepțional de scăzută, de doar 0,007%, potrivit companiei.

FOTO: Krone-trailer.com

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut