Furnizorul de servicii logistice Kuehne + Nagel se extinde cu o nouă sucursală în Tessenderlo și, împreună cu compania de recrutare Tempo-Team, va căuta pentru toamnă 400 de lucrători temporari suplimentari pentru locaţiile belgiene din Geel, Eindhout și Tessenderlo. Angajările suplimentare servesc în principal pentru a anticipa viitoarele volume crescute de Black Friday și de sărbătorile de iarnă. Pe 19 august, Kuehne + Nagel și Tempo-Team organizează un eveniment practic în Geel, pentru prima dată după pandemie.

Aceasta nu va fi o zi tradițională de lucru. Candidații sunt întâmpinați de Tempo-Team, urmăresc videoclipul companiei ca introducere şi urmează o secțiune de bricolaj, în cadrul căreia aceştia pot să-și demonstreze abilitățile de operare a unui transpalet electric pe site-ul companiei. În cele din urmă, urmează un interviu cu un consultant Tempo-Team și un manager de la Kuehne + Nagel, iar dacă există un interes reciproc, urmează propunerea de contract. Toți participanții primesc un pachet surpriză. „Astfel, stăm în mod conștient departe de aplicațiile digitale legate de locuri de muncă. Vrem să le oferim candidaților o experiență reală, distractivă și fizică în care să își poată arăta imediat talentele și să conducă. Datorită acestei abordări originale, acomodăm candidații cu compania într-un mod distractiv și le oferim perspectiva unui nou loc de muncă chiar din ziua respectivă”, explică Elke De Blay, Business Manager la Tempo-Team.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut