Platforma logistică pe care Kuehne+Nagel a creat-o la Mantua va deveni operațională în aprilie anul acesta. Facilitatea, numită  Adidas Campus South, acoperă o suprafață de 300.000 m2 și gestionează distribuția produselor Adidas în 19 țări din sud-estul Europei, adresându-se rețelei de vânzători fizici și comerț electronic al mărcii sportive.

Pentru această platformă, implementată în colaborare cu Manpower, compania de logistică a început căutarea a 700 de angajați cu „o ofertă inclusivă care nu pune limite de vârstă, sex sau experiență, rupând tiparele tradiționale din sectorul logistic“, se arată în comunicatul companiei.

Aici vor fi procesate până la 375.000 de pachete zilnic într-o unitate care se concentrează pe durabilitate. Astfel, printre măsurile implementate se numără energia regenerabilă pentru iluminatul LED, controlul emisiilor de CO2 și soluțiile de mobilitate durabilă. Pentru angajați, Kuehne+Nagel va activa un sistem de asistență socială „care variază de la suport psihologic la cursuri de limbă, de la zile suplimentare de concediu de paternitate până la reduceri la produse și servicii, conturând un mediu de lucru avansat, atent la nevoile fiecărui individ”.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut