Royal Unibrew formează un parteneriat cu Kuehne+Nagel, care va fi responsabil în viitor de toate transporturile maritime pentru gigantul danez de bere. Acest lucru este declarat într-un comunicat de presă, conform Shippingwatch.

Acordul, care intră în vigoare la începutul anului 2022, prevede ca firma elveţiană de logistică să preia tot transportul maritim al produselor Royal Unibrew. În trecut, compania de transport a împărțit această sarcină cu alte companii.

Potrivit Lene Ella Olsen, director logistic internațional al Royal Unibrew, acordul, care are o serie de beneficii operaționale, este de așteptat să acopere livrarea a aproximativ 9.000 de containere anual la nivel global.

„Anterior, ne-am împărțit afacerea între doi sau trei expeditori – inclusiv Kuehne+Nagel. Acum, alegerea de a concentra toate transporturile maritime pe un singur furnizor se datorează dorinței noastre de a ne asigura competitivitatea continuă, în ciuda creșterilor semnificative ale costurilor de transport pe care le întâmpinăm în prezent”, se arată în anunț.

Royal Unibrew își vinde produsele în peste 65 de țări în afara piețelor lor principale, care includ Scandinavia, țările baltice, Italia și Franța, scrie www.sydinvest.dk, citând Shippingwatch.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut