Kuehne+Nagel a introdus o nouă ofertă pentru transporturile aeriene de marfă cu scopul de a oferi lanțuri de aprovizionare fiabile și agile care să combată problemele cu care s-au confruntat companiile din întreaga lume în ceea ce privește aprovizionarea cu semiconductori.

Serviciul de logistică aeriană va folosi o rețea globală de locații care îndeplinesc noul standard de calitate „SemiconChain” al Kuehne+Nagel pentru a transporta semiconductori „în condițiile corecte, cu capacități complete de urmărire a mărfurilor aeriene”.

Instrumentele digitale le vor permite clienților să urmărească progresul transportului, precum și starea încărcăturii în timp real.

Instabilitatea lanțurilor de aprovizionare cu semiconductori a fost o problemă majoră în logistica globală în ultimii câțiva ani. Pandemia, fluctuațiile cererii și tensiunea geopolitică au avut un impact puternic asupra ofertei de cipuri – piese vitale în fabricarea tehnologiilor, de la telefoane mobile la mașini. Având în vedere acest lucru, nu este surprinzător faptul că acum K+N își concentrează eforturile pe semiconductori, în special prin furnizarea de servicii robuste pe care clienții să se poată baza.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare