Kuehne+Nagel va achiziționa City Zone Express, o subsidiară a Chasen Holdings Ltd., o companie listată la Singapore Exchange Mainboard. Cu sediul central în Malaezia și înființată în 2006, City Zone Express are peste 500 de angajați și operează în Malaezia, Singapore, Vietnam, Thailanda și China. Achiziția City Zone Express va aduce imediat profituri și va spori strategic oferta de servicii de logistică rutieră transfrontalieră a Kuehne+Nagel în Asia.

Cu o flotă proprie de 260 de vehicule și 80.000 mp de spațiu de depozitare, City Zone Express oferă servicii de logistică transfrontalieră care acoperă întreaga Asie de Sud-Est, până în China. Clienții din industriile locale în plină expansiune, cum ar fi comerțul electronic și high-tech, vor beneficia prin preluare de o ofertă extinsă. Hansjörg Rodi, Membru al Consiliului de Administrație al Kuehne+Nagel International AG, responsabil pentru Logistica Rutieră, a declarat: „Economiile Asiei reprezintă o zonă atractivă pentru a ne dezvolta serviciile de logistică rutieră în conformitate cu Foaia de parcurs pentru 2026. City Zone Express ne completează şi ne permite să sprijinim mai bine clienții cu soluții personalizate de logistică rutieră în medii transfrontaliere complexe.”

Pirithivaraj A/L Selvarajoo, fondatorul City Zone Express, a adăugat: „Suntem încântați și privilegiați să devenim membri ai Grupului Kuehne+Nagel, lider în industrie în transportul aerian și maritim și un jucător renumit în transportul rutier de marfă. Cu amprenta noastră combinată în logistica rutieră, putem satisface mai bine cererea în creștere pentru servicii de logistică rutieră din Asia de Sud-Est – o regiune cunoscută ca un important centru de producție pentru industriile critice precum high-tech, semiconductori și comerțul electronic.”

Finalizarea tranzacției este așteptată în următoarele luni. Achiziția este supusă aprobării autorităților de reglementare și a acționarilor Chasen Holdings

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut