Furnizorul de servicii logistice Kühne+Nagel a deschis un nou centru de logistică contractuală în Renania-Palatinat. Cu aproximativ 55.000 m2 de spațiu logistic, compania din Mülheim-Kärlich asigură furnizarea globală de piese de schimb pentru Wacker Neuson Group. Producătorul de utilaje şi echipamente de construcții se bazează de 9 ani pe soluțiile Kühne+Nagel pentru logistica pieselor de schimb.

În noul centru de distribuție vor fi create 120 de locuri de muncă. Angajații sunt sprijiniți în munca lor de asistenți „goods-to-person”: o flotă de peste 30 de roboți se ocupă de depozitarea, preluarea și transportul cutiilor și aduce articolele de pe rafturi direct la angajați la posturile de picking. Datorită senzorilor, camerelor și algoritmilor, roboții mobili autonomi sunt capabili să lucreze în trei dimensiuni și să se deplaseze independent în medii dinamice, recunoscând obstacolele și adaptându-și traseul în consecință.

Peste 100.000 de componente diferite de piese de schimb pentru echipamente de construcții și mașini compacte sunt depozitate și expediate în acest fel. Echipamentele și procesele din locație permit extinderea flexibilă a activităților pentru a valorifica un potențial de volum suplimentar în distribuția de piese de schimb în următorii ani. „Kühne+Nagel conduce transformarea digitală în logistică prin utilizarea tehnologiilor moderne”, spune Gianfranco Sgro, Vicepreședinte Executiv Contract Logistics and Integrated Logistics la Kühne+Nagel International AG. „Suntem încântați să continuăm parteneriatul de lungă durată cu Wacker Neuson Group. Am creat o locație logistică contractuală unică în Germania în ceea ce privește automatizarea.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut