Kühne+Nagel a deschis un nou depozit strategic în Torino (Italia), cea mai recentă dezvoltare din rețeaua sa europeană de grupaj, pentru a răspunde mai bine nevoilor clienților. Grupajul le permite clienților să rezerve servicii de transport rutier de marfă de până la 6 paleți sau 2,4 m de încărcare, volume grupate apoi cu alte transporturi pentru a optimiza capacitatea camioanelor.  

Depozitul din Torino este important pentru îmbunătățirea conectivităţii dintre Italia și Franța și, prin urmare, și țările iberice. Torino este bine conectată cu regiunile importante din punct de vedere economic: Liguria, Piemont și Valea Aostei. Noul depozit facilitează optimizarea transportului pe linie și scurtează timpii de tranzit din aceste zone către Franța și Europa de Vest, precum și către țările iberice.

La începutul anului, Kuehne+Nagel a deschis și noi crossdock-uri în Polonia și România. „Constructia de grupaj pentru viitor necesită dezvoltarea rețelei potrivite, la locul potrivit, la momentul potrivit. Ca parte a Roadmap 2026, obiectivul este de a oferi cea mai bună experiență Kuehne+Nagel. Pentru a ajunge acolo, trebuie să investim într-un sistem mai robust de rețea pan-europeană de grupaj, astfel încât să oferim în continuare timpi de livrare mai competitivi. În același timp, rămânem flexibili cu configurația noastră de asset-light pentru a gestiona economic volumele fluctuante”, subliniază Nicholas Minde, șeful regional de logistică rutieră Kühne+Nagel în Europa.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut