De la 1 aprilie 2022, Hapag-Lloyd va introduce serviciul China Germany Express (CGX), ca produs de buclă ce include două porturi. Noua linie va oferi o altă poartă de acces din și către sudul Chinei și va conecta direct Europa de Nord, săptămânal. Acest lucru va permite clienților să beneficieze de capacitățile intermodale din Golful Dachan și Hamburg și, de asemenea, să aibă acces la piețele din Europa Centrală și de Est.

„Având în vedere planificarea mărfurilor clienților și cererea puternică pentru transport de containere, am dezvoltat acest nou serviciu pentru relația China-Germania, care acordă atenție abordării provocărilor actuale ale pieței”, a declarat Andreas Buetfering, director de Management al Comerțului Far East la Hapag-Lloyd, adăugând: „Întâmpinăm aceste provocări oferindu-le clienților o conexiune nouă și rapidă între China și Europa, reducând în același timp complexitățile și sporind fiabilitatea pentru ei.”

Noul serviciu China Germany Express (CGX) va funcționa cu opt nave Panamax și va înlocui serviciile Hapag-Lloyd’s Far East Loop 6, 7 și 8. Această schimbare va avea ca rezultat o tranziție fără probleme la un produs care permite o îmbunătățire a duratei şi planificarea marfurilor pe termen lung. CGX va oferi plecări săptămânale regulate cu un timp de tranzit solid de 27 de zile.

Prima navigație spre vest (de la Dachan Bay la Hamburg) este programată pentru începutul lui aprilie 2022, iar prima navigație spre est (de la Hamburg către Dachan Bay) pentru începutul lunii mai.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare