Compania Onomotion a deschis o nouă fabrică de biciclete cargo în Berlin-Mitte. Bicicletele produse aici sunt adaptate cerințelor furnizorilor de servicii logistice.

Cu noua locație din Berlin-Mitte, Onomotion își extinde producția în capitală. Bicicletele cargo sunt orientate în primul rând către cerințele furnizorilor de servicii logistice, fiind potrivite pentru livrările last mile. „Comerțul electronic bate toate recordurile, dar sunt necesare soluții inovatoare, personalizate și conectate în rețea, care să îndeplinească obiectivele înalte de sustenabilitate”, a spus Onomotion. „La noua noastră locație, putem reuni mai strâns dezvoltarea, service-ul, producția și managementul și putem coordona cu precizie creșterea”, a declarat Beres Seelbach, co-fondator al Onomotion, la deschiderea locației. „Pentru a atinge obiectivul de a produce câteva mii de vehicule pe an, unitatea urmează să fie digitalizată și automatizată în continuare în următorii ani. Compania va dezvolta în continuare sala de asamblare pas cu pas, va construi linii de asamblare, va adapta nivelurile de lucru și va conecta cele zece insule de lucru actuale într-un sistem coerent.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare