Șeful Ministerului Industriei și Comerțului al Federației Ruse, Denis Manturov, citat de RBC, a anunțat că producția maşinilor de lux Aurus la fosta fabrică Toyota din Sankt Petersburg va fi lansată înainte de sfârșitul lui 2024.

Producătorul rus de mașini de lux Aurus Motors a preluat fosta fabrică Toyota din Sankt Petersburg. „Până la sfârșitul anului, vom lansa producția”, a menționat vicepremierul rus Denis Manturov.

Toyota a decis să suspende producția de mașini la fabrica din Sankt Petersburg în primăvara lui 2022, iar în martie 2023, activele rusești ale corporației japoneze au fost vândute către compania de stat FSUE NAMI. Acordul exclude opțiunea de a răscumpăra unităţile de producție.

Aurus este principalul acționar al FSUE NAMI (63,5%), celelalte părţi, de 36%, respectiv 0,5% din acțiuni aparținând fondului arab Tawazun și, respectiv, Sollers.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut