Din cauza lipsei de personal la Punctul de Frontieră Lesovo din Bulgaria, la trecerea dinspre Turcia, în Punctul de Frontieră Hamzabeyli (Lalapaşa), s-a format o coadă de camioane de 35 de kilometri, potrivit portalului Logiport din Turcia.

La Punctul de Frontieră Lesovo, unde sunt concentrate TIR-urile care trec în Bulgaria, s-a format o coadă de 35 de kilometri pe partea turcă, în special din cauza încetinirii achizițiilor către partea bulgară și a lipsei de personal vamal, precum și a creșterii densității de vehicule odată cu apropierea Revelionului.

Așteptarea șoferilor care doresc să-și livreze marfa la adresele din diferite țări va continua. Aproximativ 1.500 de camioane așteaptă în fața Punctului turcesc de Frontieră Hamzabeyli finalizarea procedurilor pentru a pleca în străinătate.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut