Etiopia intenționează să înceapă producția de mașini rusești Lada, care vor fi furnizate pe piața africană. Ambasadorul Etiopiei în Federația Rusă, Cham Ugala Uriat, a declarat agenţiei TASS acest acest lucru, exemplificând că acestea vor putea fi vândute în Sudan, Kenya și Somalia.

„Vom vedea mașini rusești Lada în viitorul apropiat în țările vecine, pentru că Avtovaz a semnat deja un contract cu una dintre companiile etiopiene. Aceste mașini vor fi produse în Etiopia”, a spus diplomatul. Mașinile care vor fi produse în Etiopia pot fi livrate pe piețe precum Sudan, Sudanul de Sud, Kenya și Somalia, a menționat el, exprimându-şi speranța că producția va începe în viitorul apropiat.

Şi alți producători ruși de automobile manifestă interes pentru construcția de linii de producție, iar alte două companii poartă consultări cu partea etiopiană în această chestiune, a menționat ambasadorul.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut