Cu efect retrospectiv de la 1 iulie 2023, compania austriacă Lagermax va prelua un pachet de 75% din specialistul german în logistica bateriilor, LogBatt, din Plochingen.

LogBatt are aproximativ 35 de angajați și vânzări de 8,7 milioane de euro în 2022. Cei doi acționari, Philipp Helmle și Eduard Schönmeier, vor continua să dețină acțiuni și rămân directori generali.

Pe lângă sediul central din Plochingen, lângă Stuttgart, sunt disponibile facilități de producție, logistică și un centru de dezvoltare. Depozite provizorii sunt situate în Bispingen și Leipzig. Compania dezvoltă soluții în domeniul logisticii pentru bateriile litiu-ion, în special în industria auto.

De asemenea, a dezvoltat propriile containere de transport și depozitare în diferite dimensiuni pentru baterii, module și celule. Acestea nu sunt potrivite doar pentru transportul și depozitarea bateriilor noi, ci pot fi utilizate și pentru bateriile defecte sau deteriorate critic. Acestea respectă cele mai recente reglementări privind mărfurile periculoase ADR 2023.

Grupul Lagermax deservește mulți OEM și clienți din industria auto cu filialele Lagermax Logistics, Autologistik și AED Alltime Express Distribution.

FOTO: Lagermax

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut