Lanțul de fast-food Popeyes se extinde în toată Europa. După deschiderea primului restaurant britanic al lanțului la Londra, la sfârșitul lui 2021, urmează în 2022 intrarea şi pe pieţele din Franţa şi România.

Popeyes face parte din grupul american de fast-food RBI (Restaurant Brands International), care deține și Burger King, Tim Hortons și Firehouse Subs. Lanțul, fondat în New Orleans în 1972, este considerat concurent al KFC. Lanțul Louisiana are deja peste 3.600 de unități în aproximativ 30 de țări, dar acum se concentrează pe extinderea bruscă în Europa. După ce s-a stabilit în Spania, Elveția și Turcia, Popeyes a lansat o investiție majoră în Regatul Unit.

La sfârșitul anului trecut, în centrul comercial Westfield Stratford s-a deschis primul restaurant din Londra. La începutul lui 2022, Whitechapel și Battersea au fost adăugate pe hartă, pentru livrare în parteneriat cu Deliveroo.

Potrivit planului de extindere prezentat anul trecut, Popeyes intenționează să deschidă 350 de restaurante în Marea Britanie în următorii zece ani.

Popeyes a încheiat și primul său contract în Franța. Sute de restaurante sunt, de asemenea, planificate a fi deschise acolo în următorii zece ani.

Lanțul a mai anunțat că primul restaurant din România se va deschide în 2022. Aici sunt planificate 90 de restaurante în aceeași perioadă.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare