În ciuda războiului, producătorul german de cabluri Leoni AG continuă activitatea de producţie la două întreprinderi situate în vestul Ucrainei care se adresează nevoilor industriei auto, bazându-se în special pe lucrătorii femei.

Un purtător de cuvânt al lui Leoni a declarat pentru eurotransport.de că producția de cablaje pentru producătorii auto, în special pentru MAN, în Ucraina are loc în strâns contact cu clienții și autoritățile locale. El a mai adăugat că firma este pregătită să onoreze integral toate comenzile clienților și să efectueze fără probleme livrările de pe teritoriul Ucrainei.

În ceea ce privește reducerea ofertei de produse ucrainene, reprezentantul companiei a explicat că, de la începutul agresiunii asupra Ucrainei, producția a fost oprită. Cu toate acestea, câteva zile mai târziu, fabricile au reluat munca limitat, iar treptat a început să crească. Din păcate, raiduri aeriene constante împiedică atingerea nivelului de producție de dinainte de război.

De asemenea, un purtător de cuvânt al lui Leoni a declarat că s-au putut restabili rapid volumele de producție necesare și pentru că trei sferturi dintre angajații din fabrici sunt femei.

Leoni este împărțit în două mari divizii: divizia de arbori WSD Wiring Systems Division și divizia clasică de cabluri, WCS Wire and Cable Solutions. Cele două locații din Ucraina aparțin WSD, care produce sisteme complete de cablare. Strategia companiei este să se concentreze în întregime pe acest segment în viitor. „Mergem înainte cu bine-cunoscuta noastră focalizare strategică pe afacerea sistemelor de cablare”, a declarat CEO Leoni, Aldo Kamper.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare