Leoni AG a reluat parțial producția de cabluri pentru automobile în Ucraina „sub cele mai stricte reglementări de siguranță și la scară limitată”. Furnizorul german a declarat săptămâna trecută că a revenit la o capacitate de producție de 40% în Ucraina, după o oprire temporară din cauza invaziei Rusiei.

S-a adăugat, de asemenea, un schimb de noapte pentru a aduce acest procent la 70%, deși lucrătorii încă operează în condiții de restricții de noapte, potrivit CEO-ului Aldo Kamper, cu ocazia prezentării rezultatelor anuale ale companiei. „Leoni lucrează în prezent îndeaproape cu clienții și furnizorii pentru a amortiza impactul opririlor parțiale ale producției pe care le-a impus războiul fabricilor din Ucraina”, a declarat Aldo Kamper.

Compania a înființat, de asemenea, „un grup de lucru agil și flexibil” pentru a reanaliza și gestiona evenimentele pe măsură ce se desfășoară.

Pe lângă producția parțială la unitățile ucrainene, Leoni a spus că celelalte unităţi ale sale la nivel global au început să-şi „dubleze capacitatea de producție” pentru a sprijini fabricile din zona de război.

În Ucraina, Leoni operează două unități de producție în Lviv și Kolomyia și are 7.000 de angajați în locații.

Printre alte produse, compania produce cabluri și sisteme de cablare folosind elastomeri termoplastici, inclusiv poliuretan polieter termoplastic și elastomer poliolefin termoplastic.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare