De la 1 decembrie 2023, Leroy Merlin Vostok LLC (principala entitate juridică rusă a retailerului de bricolaj Leroy Merlin) are un nou proprietar principal, Scenari Holding LP, scrie Interfax cu referire la datele din Registrul Unificat de Stat al Entităților Juridice.

Principala entitate juridică rusă a retailerului Leroy Merlin de materiale de construcții și mobilă – Leroy Merlin Vostok LLC – și-a schimbat proprietarul. De la data de 1 decembrie 2023, Scenari Holding LP, companie înregistrată în Emiratele Arabe Unite, a devenit noul proprietar al 99,993% din acţiunile retailerului, în vreme ce ponderea rămasă, de 0,007%, a fost reținută de grupul francez Adeo, care deţine Leroy Merlin.

În martie 2023, lanțul francez anunțase planul de a transfera controlul asupra afacerilor rusești către managementul local, acordul trebuind să fie aprobat de autoritățile de reglementare ruse.

Compania a menționat că vânzarea asigură continuitatea activităților companiei în țară, precum și păstrarea locurilor de muncă pentru 45.000 de angajați.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut