Retailerul francez specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, Leroy Merlin, va deschide pe 7 iulie cel de-al 21-lea magazin din România și primul din municipiul Arad. Magazinul, amplasat în noul parc de retail AFI, se întinde pe o suprafață de 9.000 m2 şi va avea peste o sută de angajați.

„Misiunea noastră este să le oferim românilor toate produsele și soluțiile de construcție și amenajare de care au nevoie pentru un cămin confortabil și accesibil. Oraşul Arad este dinamic, cu o cultură și economie vibrantă și locuitori bine ancorați în viața comunității. Este, totodată, un oraș foarte important pe harta Leroy Merlin, în care ne dorim de mult să ajungem. Pe 7 iulie vom invita arădenii într-un magazin modern, cu o gamă diversă, produse de calitate, la cel mai mic preț și toată infrastructura de servicii, pentru o experiență de cumpărare facilă, adaptată nevoilor și eficientă. Primul Leroy Merlin din Arad marchează, totodată, deschiderea celui de-al 21-lea magazin din țară, un pas important în strategia noastră de dezvoltare”, a declarat Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România.

Leroy Merlin operează 1.000 de magazine în 20 de țări și are în prezent aproximativ 150.000 de angajați. În România, operează magazine în 15 orașe și are aproape 3.500 de angajați. Leroy Merlin a înregistrat aici o cifră de afaceri de 3,4 miliarde de lei în 2022, cu mai mult de 30% peste anul precedent.

FOTO: Leroy Merlin

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut