Grupul de modă Levi Strauss dorește să-și grupeze logistica europeană, planificând o nouă locație de 155.000 de metri pătrați în Münsterland. Sistemul intralogistic extrem de automatizat, pentru o distribuţie omnichannel, care va echipa ceea ce va deveni unul dintre cele mai mari hub-uri logistice din Europa pentru articole de modă și accesorii, va fi furnizat de TGW Logistics Group până în noiembrie 2023.

Potrivit TGW, sistemul conectează printr-o reţea de opt kilometri un sistem de transfer cu navete pe cinci culoare și un depozit automat de piese mici, cu 830.000 de spații de depozitare.

Scopul centrului este de a reuni procesele logistice și de a face față structurilor de comandă fluctuante utilizând un sistem de automatizare a mărfurilor. În prima fază, până în 2023, urmează să se obţină un debit de până la 33 de milioane de piese pe an. În cea de-a doua etapă, de expansiune, până la 55 de milioane de produse și accesorii de modă ar putea fi livrate anual, potrivit TGW.

Pentru a funcționa în mod durabil, până la 70% din cutiile de livrare sunt reutilizate  pentru transport. O soluție robotică de la TGW preia reambalarea automată a cutiilor în containere. În plus, producătorul de blugi Levi Strauss nu folosește pungi de plastic pentru transport.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare