În curând, Lidl va expedia comenzile pentru toate magazinele sale online europene din Roosendaal, în sudul Olandei. Lanțul german de supermarketuri va avea în sfârşit permisiunea să opereze noul centru de distribuție la trei ani de la finalizare.

În 2019, noul centru de distribuție al Lidl din Roosendaal, în provincia Brabant, a fost finalizat, potrivit RetailDetail. Din acest complex de 6 hectare, discounterul german se va ocupa de toată logistica e-commerce pentru piața europeană. Până acum, alți antreprenori din zonă s-au opus planului de construire a unui nou drum de legătură. Ei s-au temut de aglomerație după ce Lidl începea să folosească intens drumul pentru transportul de mărfuri, ceea ce era şi în intenția lanțului. Cu toate acestea, Consiliul de Stat a dat dreptate Lidl, care în cele din urmă are voie să folosească atât drumul, cât și centrul de distribuție.

Până în vară, depozitul va fi pe deplin operațional, relatează BN De Stem. În viitor, toate comenzile plasate în magazinele online ale Lidl vor fi expediate din centrul olandez de distribuție. Inițial, acolo vor lucra 600 de angajați, dar se așteaptă să urmeze alții, până la un maxim de 1.200 de angajați.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut