Macaralele portuare mobile Liebherr au înregistrat un an de vânzări 2021 de succes, cu peste 80 de unităţi noi vândute și un volum fără precedent de comenzi primite. Astfel, Liebherr rămâne lider de piață clar în domeniul macaralelor portuare mobile.

Liebherr a avut un an record cu macaralele sale mobile maritime portuare. Volumul comenzilor primite în 2021 a fost mai mare ca oricând. Un total de peste 80 de unităţi noi și, de asemenea, diverse modele uzate au fost vândute clienților din întreaga lume, în 31 de țări diferite. Toate continentele au fost reprezentate, cu o creștere puternică în regiunile Orientul Mijlociu și Africa de Vest, și cu piețe de bază stabile în Europa și America de Nord și de Sud. Ca și în anii precedenți, LHM 550 este cel mai bine vândut model, urmat îndeaproape de LHM 420. Se remarcă o creștere puternică a vânzărilor LHM 800, care s-a triplat față de anul precedent.

Vânzările totale realizate au depășit toți anii anteriori. Liebherr a dezvoltat astfel un stoc de comenzi foarte promițător în sectorul macaralelor mobile portuare și poate aștepta cu încredere 2022. „Macaraua portuară mobilă Liebherr și avantajele sale tehnice au convins din nou clienții din întreaga lume”, spune Andreas Müller, director de vânzări pentru macarale portuare mobile Liebherr pentru publicaţia germană loginfo24.com.

Un alt record fără precedent poate fi găsit şi în zona macaralelor tip portal: peste 20 de utilaje noi Liebherr Portal Slewing Cranes (LPS) au fost cerute în 2021. Liebherr a reușit să rezerve un proiect major de macara portal la sfârșitul lui 2021: principalul producător de oțel din Italia, Acciaierie d’Italia, a comandat patru noi macarale tip portal LPS 800. Cele patru dispozitive sunt acționate 100% electric și permit astfel manipularea mărfurilor în vrac fără emisii. De asemenea, sunt echipate cu sistemul hibrid Liebherr Pactronic, care furnizează putere suplimentară atunci când este necesar.

Aproape jumătate din macaralele portuare mobile vândute în 2021 au fost echipate cu un motor principal electric. Cererea pentru diverse soluții de acționare electrică s-a dublat chiar și în comparație cu anul de vânzări 2019. „Motoarele noastre electrice foarte dezvoltate revoluționează manipularea în porturi. Împreună cu clienții noștri, vom continua pe calea către manipularea portuară durabilă.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut