Războiul din Ucraina generează noi neplăceri proprietarilor de camioane pe gaz natural. Astfel, după problemele cu creșterea prețurilor la gaze, acum apar și probleme de aprovizionare. Una dintre rețelele germane de stații de alimentare cu LNG și-a informat deja clienții că trebuie să limiteze imediat vânzările.

Potrivit informațiilor transmise transportatorilor, până la o nouă notificare, LNG nu va fi disponibil în stațiile din Klipphausen (pe autostrada A4) și din Westerstede (pe autostrada A28). De asemenea, sunt posibile întreruperi ale furnizării de gaze şi către alte puncte, însă companiile de transport care utilizează stațiile vor fi informate în prealabil despre asta.

Situaţia a fost generată de deficitul de LNG din Germania, precum și de necesitatea injectării cantităților de gaz natural rămase în rețea, însă la bază se află războiul din Ucraina și deciziile politice aferente.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare