Furnizorul de sisteme logistice Lödige Industries a finalizat extinderea locației sale de producție din Brașov. Echipa locală a crescut deja semnificativ, ajungând la aproximativ 130 de angajați. Acum, cu mai mult de 8.000 m2, aproape de două ori mai mult spațiu este disponibil pentru producție și depozitare. La Brașov, Lödige Industries produce tehnologie de ridicare și transport pentru proiecte din întreaga lume. Lucrările de construcție pentru extinderea halei au început în martie 2023 și au fost finalizate la timp.

La evenimentul de deschidere au participat angajați şi familiile acestora, dar şi demnitari, inclusiv autoritățile locale, membrii echipei de proiect. CEO-ul Lödige Industries, Philippe De Backer, s-a adresat echipei locale în limba română: “Multe dintre mașinile pe care le instalăm în proiectele din întreaga lume provin chiar din Brașov. Acest amplasament a evoluat într-un al doilea pilon vital pentru Lödige Industries și, prin această extindere, ne fortificăm capacitățile pentru a face față cerințelor unui număr tot mai mare de comenzi și proiecte.” Lödige Industries, care mai deţine o fabrică în Scherfede, Germania, a început producția la Brașov în 2006.

Evenimentul organizat cu sprijinul echipei Kronwell, a fost nu numai o mărturie a angajamentului Lödige Industries față de Brașov, ci și o expozitie a talentelor locale. Evenimentul a inclus spectacolul copiilor de la Casa Prichindel, pe care Loedige Machine România o sprijină de mulți ani, ca semn al responsabilității sale sociale faţă de comunitatea locală.

De la înființarea în 2006, fabrica din Braşov a fost parte integrantă a Lödige Industries, producând o gamă largă de mașini de ridicare și de manipulare, inclusiv mese de ridicare, stații de lucru cu ridicare, platforme pentru camioane și transportoare. Aceste soluții își găsesc aplicații în terminale de transport aerian de marfă, sisteme de parcare auto și diverse proiecte globale.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut