Furnizorul german de sisteme logistice, Lödige Industries, își extinde semnificativ capacitățile de producție din Brașov. Planurile prevăd o dublare a suprafeței de producție cu peste 4.000 m2. De asemenea, se construiesc birouri și grupuri sanitare suplimentare. Construcția a început la sfârșitul primului trimestru al anului 2023, iar operațiunile de producție în noua clădire se aşteaptă să înceapă spre sfârșitul anului în curs.

Din 2006, fabrica a produs în principal mașini şi echipamente de ridicare și manipulare, cum ar fi mese de ridicare, stații de lucru de ridicare, docuri pentru camioane și conveioare care sunt instalate în terminale de transport aerian de marfă, sisteme de parcare auto și ca echipamente de manipulare a materialelor în proiecte pentru piața globală.

În prezent, Lödige Industries are peste 100 de angajați în Brașov în producție, inginerie și vânzări. Ca parte a extinderii, compania intenționează, de asemenea, să angajeze personal suplimentar pentru a accelera producția în noua clădire până la sfârșitul acestui an. „Unitatea din Brașov s-a dezvoltat într-un pilon important alături de fabrica noastră din Scherfede. Ca urmare a comenzilor în creștere, extinderea capacităților de producţie este următorul pas logic și un angajament pe termen lung”, subliniază Luana Costescu-Guran, Director General la Lödige Industries.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut