Proprietarul, operatorul și dezvoltatorul de proprietăți logistice, Logicor, a facilitat extinderea depozitului de e-commerce al Dr. Max din Bucharest I Logistics Park Mogoșoaia la 16.000 m2.

Sorin David, Director Supply Chain, Dr. Max România, spune: „Pentru a răspunde în mod eficient nevoilor pacienților, continuăm să facem investiții pe termen lung în infrastructura logistică. Logicor România a înțeles nevoile noastre de la început și ne-a oferit o soluție de depozitare adecvată, care respectă standardele de Bună Practică pentru Distribuție.”

Platforma Dr. Max de e-commerce se numără printre primele 10 website-uri din România după numărul de vizitatori unici, iar portofoliul său este format din produse OTC, cosmetice, dispozitive medicale, suplimente alimentare, dermato-cosmetice, produse pentru mamă și copil, produse de dietă și produse nutritive, precum și remedii naturale.

„Suntem onorați să ne numărăm printre partenerii care susțin în ultimii ani dezvoltarea dinamică a capabilităților logistice Dr. Max România. Întrucât depozitarea produselor farmaceutice trebuie să îndeplinească standarde foarte ridicate și specifice, folosim expertiza Logicor internațională pentru a sprijini nevoia clientului de a stoca medicamentele în condiții optime”, a declarat Mihai Diaconescu, Director Logicor România.

Cu circa 150.000 m2 de spații de depozitare premium, Bucharest I Logistics Park este potrivit pentru distribuția în oraș, facilitând în același timp accesul la infrastructura rutieră națională.

În linie cu angajamentul său față de sustenabilitate, Parcul Logistic Logicor Bucharest I Mogoșoaia a obținut certificarea BREEAM Very Good pentru aproximativ 38.000 m2 de spații dezvoltate în perioada 2020-2021 și este în proces să obțină cel puțin calificativul Very Good pentru o suprafață de aproximativ 23.000 m2 care a fost finalizată recent.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut