Logicor, companie care activează în domeniul dezvoltării și managementului de proiecte logistice, a finalizat dezvoltarea celui de-al doilea depozit premium de aproximativ 21.200 m2 în Parcul Logistic Logicor Bucharest II. Spațiul inaugurat este închiriat în proporție de 85% de companii din diferite sectoare de activitate, între care DPD, The Home, Prime Healthcare, Maria Food Nova – Maria Group și Euroccoper.

Parcul Logistic Logicor Bucharest II este acum format din două clădiri cu o suprafață totală închiriabilă de circa 39.000 m2, în curs de certificare BREEAM Very Good. Un spațiu suplimentar de aproximativ 25.000 m2 este programat pentru finalizare în 2023. „Parcul logistic Logicor Bucharest II este dezvoltat în mod sustenabil și dispune de o poziționare foarte bună, ceea ce permite clienților noștri să acopere regiunile din nordul și estul Capitalei. Având în vedere că cererea pentru spații logistice de calitate depășește în continuare suprafața disponibilă, suntem încrezători în livrarea suplimentară, anul viitor, a celor aproximativ 25.000 m2 de spațiu de depozitare”, a declarat Mihai Diaconescu, Asset Management Director în cadrul Logicor România.

Logicor Bucharest II este poziționat strategic în apropiere de Șoseaua de Centură a Bucureștiului și Autostrada A3. Parcul oferă acces facil în centrul Capitalei și către Aeroportul Internațional Henry Coandă.

În prezent, portofoliul Logicor România depășește 260.000 m2 de depozite clasa A, din care aproximativ 82.225 m2 au fost dezvoltați și livrați în ultimele 12 luni. Terenurile deținute de Logicor și autorizate pentru dezvoltarea de centre logistice permit dezvoltarea suplimentară a peste 400.000 m2 în centre economice cheie din întreaga țară.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut