Logistic Chain Club (LCC) vă invită în perioada 20-23 septembrie la Conferința Logistic Chain Club, un eveniment care vă va ajuta afacerea să se dezvolte și vă va lăsa să vă simțiți motivat și inspirat. Această primă conferință internațională organizată în România, combină afacerile și cultura, oferindu-vă o oportunitate unică de a vă conecta cu ceilalți și de a descoperi noi posibilități.

„La conferința noastră, veți fi înconjurat de idei proaspete, conexiuni valoroase și colaborări interesante. Este un loc în care sunt împărtășite soluții inovatoare, sunt explorate tendințele din industrie. Imaginați-vă că sunteți în compania unor lideri influenți, angajându-vă în discuții semnificative care vă sporesc motivația, vă aprind inspirația și vă modelează strategiile de afaceri. Această conferință vă pune în fruntea scenei logisticii globale, permițându-vă să modelați viitorul și să vă duceți afacerea la noi culmi. Prin participare, nu rezervaţi doar un simplu loc, ci deschideţi porțile către creștere și succes”, promite LCC.

De asemenea, participanţii se pot bucura de spectacole captivante, muzică bună și mâncare delicioasă care reflectă cultura vibrantă a României. „Credem că râsul este esențial în afaceri, așa că am inclus câteva momente distractive în timpul activității noastre de team-building, pentru a ne asigura de acest lucru. Nu toate discuțiile trebuie să fie serioase, dorim să vă bucurați de experiență și să vă conectați cu ceilalți într-o atmosferă relaxată și plină de bucurie.”

Conferința Clubului Logistic Chain va avea loc în perioada 20–23 septembrie 2023, la Hotel Intercontinental Athenee Palace din București.

„Promitem un eveniment care depășește așteptările, aduce calitate și vă oferă motivația de care aveți nevoie. Nu ratați această oportunitate – este timpul să faceți un salt și să vă alăturați nouă într-o călătorie captivantă către un viitor mai luminos pentru afacerea dvs.! Așadar, marcați-vă calendarul, rezervați-vă biletele și pregătiţi-vă pentru o experiență de neuitat la Conferința Logistic Chain Club.”

Mai multe detalii privind evenimentul şi programul acestuia, puteţi găsi AICI.

 

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut