Pe 23 februarie, Logistic Chain Club organizează Ziua Porţilor Deschise” la terminalul intermodal DP World de la Dornești, Suceava. Această întâlnire va fi în fapt o zi dedicată celor care pun lumea în mișcare în regim intermodal.

După Constanţa şi Bucureşti, vizitele Logistic Chain Club (LCC) prin țară duc acum spre Suceava, un centru important al transporturilor. „Ne place să creăm oportunități pentru membrii noștri și sperăm să ne fiți alături la discuții de afaceri în logistică, inclusiv dificultăți și experiențe care v-au format”, transmite LCC.

Pe seară, discuţiile vor continua într-un cadru mai puţin formal, la clasica întâlnire LCC, organizată de data aceasta la Hotel Mandachi, Suceava.

Evenimentele Logistic Chain Club oferă oportunitatea unor interacțiuni cu oameni din domeniul logisticii, care împărtășesc aceeași pasiune.

Seria „Logistic Chain Club Events” are ca obiectiv atragerea de parteneriate, idei inovative, prietenii și un plus de vizibilitate pentru doritori.

Cei interesați de program, pot scrie la adresa de e-mail office@logistic-club.com.

De asemenea, confirmarea participării poate fi transmisă prin e-mail până la data de 17 februarie 2023, orele 15:00.

Numărul maxim de participanți este de 35 de persoane.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare