Grupul Seifert Logistics își continuă expansiunea: firma de expediție și logistică din Ulm a preluat Lorel Logistik din Bremen, cu efect retrospectiv de la 1 ianuarie 2023. Ambele companii operează în domeniul logisticii contractuale.

Compania Lorel Logistik are 1.000 de angajați și o suprafață logistică de peste 120.000 m2, fiind specializată în depozitare, pre-asamblare și aprovizionarea producției în industria auto. De asemenea, oferă servicii containerizate pentru un producător de automobile premium, ceea ce face din companie unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii logistice din Bremen. „Lorel Logistik se încadrează perfect în portofoliul nostru”, subliniază Axel Frey, CEO al Grupului Seifert Logistik. „Prin proiecte comparabile din alte locații, cunoaștem cerințele și procesele proiectelor corespunzătoare și, prin urmare, putem folosi efectele de sinergie.” De asemenea, Seifert Logistics rămâne interesată și de parteneriate strategice și achiziții, pe lângă proiectele noi. „Examinăm în mod critic achizițiile, care trebuie să se potrivească strategic și să creeze valoare pentru grupul nostru de companii.”

Seifert activează în prezent în peste 45 de locații. Odată cu achiziția, compania își extinde prezența în nordul Germaniei. „Așteptăm cu nerăbdare să creștem în continuare alături de noii colegi”, subliniază Harry Seifert, președintele Consiliului consultativ al Grupului Ulm.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut