Lufthansa Cargo îmbunătățește capacitatea logistică a hub-ului de pe aeroportul din Frankfurt. Cel mai recent pas a avut loc pe 22 aprilie 2021, odată cu semnarea contractului cu compania Bleichert Automation GmbH, pentru construirea unui depozit cu înălțimea de aproximativ 40 m, care va include patru coridoare, fiecare dintre ele cu rafturi pe treisprezece niveluri. Compania explică faptul că “noua clădire va îmbunătăți timpii de manipulare în hub și va crește eficiența acestuia, rezultând o rată de rulare mai mare și fluxuri de transport mai fine”.

Construcția și funcționarea noii platforme logistice va avea loc în mai multe etape între 2022 și 2025, în timp ce finalizarea modernizării Lufthansa Cargo Center este programată pentru 2029. „Cu Bleichert Automation, am dobândit experți în domeniul tehnologiei, depozitării şi manipulării materialelor, care ne vor sprijini cu soluții individuale și personalizate”, explică Harald Gloy, director operațional al companiei aeriene de marfă. „Continuând cooperarea de succes cu Agiplan pe logistică, avem acum o echipă performantă pentru faza de construcție și putem face pași mari înainte.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare