Compania daneză de transport maritim AP Moller – Maersk a găsit o soluție pentru a continua transportul de mărfuri către Ucraina, ținând cont de regulile de siguranță. Va folosi două rute pentru a merge în Ucraina, mai exact în portul Reni.

Navele vor pleca din Portul Constanța și vor călători fie prin Canalul Dunării, fie prin Marea Neagră. Acest serviciu săptămânal de barje va avea un timp de tranzit de aproximativ 1,5 zile. „Operațiunile logistice în și în jurul țării rămân provocatoare, totuși suntem încântați să vă informăm că Maersk este acum capabilă să ofere rezervări directe în Ucraina din întreaga lume – atenuând un punct de durere frecvent al clienților în ultimul an”, se arată în comunicatul Maersk.

Rezervările la Maersk se pot face din toată lumea, sub rezerva capacității operaționale și depunerii documentației corecte, care include acceptarea legală a unei clauze pentru Ucraina din cauza riscului din zonă.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare