Maersk își întărește amprenta în Croația prin deschiderea primului depozit propriu cu mai mulți clienți din țară. Situat la mai puțin de 20 km de portul Rijeka, în partea de nord a țării, locaţia asigură timpi de livrare rapizi și o manipulare eficientă a mărfurilor. Noua unitate a devenit operațională pe 17 iulie, primind Marks & Spencer ca prim client.

Această unitate de 12.000 m2 este o altă verigă în rețeaua globală Maersk de 473 de depozite de pe toate continentele pentru soluții rezistente și flexibile în lanțul de aprovizionare end-to-end. Depozitul a devenit operațional cu retailerul Maersk & Spencer ca prim client. „Suntem mândri să lansăm primul nostru depozit și să ne îmbunătățim oferta de logistică pe piața croată. Strategia noastră de a oferi soluții logistice integrate este reafirmată și așteptăm cu nerăbdare noile oportunități pe care le vor aduce clienților noștri”, spune Ivić Vodopija, Country Manager pentru Marea Adriatică de Est și Europa Centrală la Maersk.

Noul depozit este Clasa A, cu standarde înalte de securitate și este conceput pentru a minimiza emisiile de gaze cu efect de seră datorită unor caracteristici precum acoperișul solar sau luminile LED care reduc consumul de energie. Unitatea are o capacitate flexibilă de paleți și oferă soluții end-to-end, precum și servicii suplimentare cu valoare adăugată. Un avantaj este şi proximitatea viitorului terminal de apă adâncă, Rijeka Gateway.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut