Distribuitorul global Maersk a deschis un nou parc logistic de 52.000 m2 în Pakistan, la Port Qasim, cel mai vechi și unul dintre cele mai aglomerate porturi din țară.

Unitatea, care are șase hale construite special, duce amprenta Maersk în Pakistan la peste 11.000 m2, cu proprietăți în șapte orașe pakistaneze.

Maersk susține că depozitele au jucat un rol semnificativ în rezistența industriei în timpul pandemiei și intenționează să se bazeze pe asta prin deschiderea de noi facilități precum aceasta.

Pe lângă spațiul de depozitare, noul Maersk Integrated Logistics Park dispune de un centru de consolidare și de fulfillment, precum și de depozitare frigorifică. Acesta va fi folosit pentru a satisface lanțurile de aprovizionare dintr-o serie de sectoare, inclusiv industria de retail, auto, FMCG și tehnologie.

Hasan Faraz, Managing Director al Maersk Pakistan, a declarat: „Cu parcul nostru logistic integrat de ultimă generație, dorim să ne asigurăm că jucăm un rol important în conectarea și simplificarea lanțurilor de aprovizionare pentru importatorii, exportatorii și comercianții din Pakistan.”

El l-a descris unitatea ca fiind „o piatră critică în infrastructura logistică” a țării.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut